Респонса Превент е сред победителите в Career Show Awards 2022

Респонса Превент e сред победителите във водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2022 в категория „Благотворителна инициатива“ с кампанията „Детска безопасност“. Престижно жури оцени високо постиженията на компанията сред над 450 кандидатури.

Информационната кампания „Детска безопасност“ се проведе в периода от 1 до 30 юни 2022г. Тя беше насочена както към децата, така и към техните родители. Част от активностите й бяха онлайн обучения, посветени на различни етапи, свързани със здравето и безопасността – от бременността до тийнейджърска възраст. Кампанията „Детска безопасност“ включва и онлайн обучение по първа долекарска помощ, а всички материали и събития са свободно достъпни в онлайн каналите на Респонса Превент. Специално за кампанията „Детска безопасност“ са разработени множество визулни материали, които дават основна информация на достъпен и разбираем език.

“Поздравяваме Респонса Превент за високите резултати в Career Show Awards 2022! Това безспорно е един голям личен успех за компанията и в същото време – доказателство за добрите инвестиции в пазара на труда у нас. Щастливи сме, че за поредна година успяваме да проследим развитието в света на човешките ресурси и откроим успехите на работодателите. Резултатите от процесите и практиките в компаниите са наистина забележителни”, сподели Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Career Show Awards са ежегодни награди, отличаващи водещи практики в човешките ресурси и работодателската марка. През тази година над 90 български и международни компании бяха оценени от престижно жури от професионалисти в различни сфери като инж. Васил Велев (АИКБ), Росен Плевнелиев, Веселина Кавръкова (WWF България), психолога Ани Владимирова и други.

Пълния списък с победителите можете да видите тук: https://careershow.bg/awards/winners/