АУТОМОТИВ ОБУЧЕНИЯ И СТАНДАРТИ – ГОДИШНА ПРОГРАМА 2021

Премина една не лесна година изпълнена с професионални и лични предизвикателства, но пред нас е новата, която вещае старото “нормално” да се завърне. 

Ежегодно представяме годишния си календар на планираните обучения от Респонса Превент – единствен лицензиран партньор на VDA QMC на територията на страната. Предлаганите обучения и внедряване на стандарти за автомобилната индустрия в България, в едно с графика за 2021, ще съдействат да не спираме да се квалифицираме и надграждаме професионално. 

Планирайте лесно и отворете врати пред служителите и предприятието си.

През 2016 г. Респонса Превент (тогава Team Prevent  Bulgaria), беше избрана за местен партньор опериращ на територията на България, под лиценза на VDA QMC (Немската асоциация на автомобилопроизводителите) за предоставяне на нейните лицензирани обучения. 

Ние стриктно прилагаме правилата и практиките на VDA QMC, гарантирайки устойчив подход и високо качество, а през настоящата година портфолиото ни е надградено с две нови актуални и практични обучения за повишаване на компетентността, квалификацията и мотивацията на вашите служители.

Актуалните обучения с достъпна опция за онлайн заявка за участие може да откриете на Предстоящи обучения.