кампания

target zero: заедно срещу covid в образованието

регистрирай се и участвай в кампанията

За кампанията

 „TargetZero: Заедно срещу COVID в образованието“ е кампания на Респонса Превент и кауза, която екипът ни прегърна за втора поредна година.

Кампанията има за цел да подпомогне детски градини, училища и университети да се справят с предизвикателствата в областта на здравето и безопасността, пред които ги поставя пандемията вече втора година 

В кампанията ни „TargetZero: Заедно срещу COVID в образованието“ всяко училище, детска градина или университет може да се регистрира и да участва напълно безплатно. Всеки един от участниците ще получи различни визуални материали, достъп до полезни статии и добри практики от Европа и света, както и възможност да участва в онлайн събития, по време на които експерти ще споделят полезна информация по различни теми.

Събития

ТОП 10 на опасностите вкъщи

Без значение дали работите от вкъщи или не, факт е, че огромен процент от хората започнаха да прекарват по-голяма част от времето си вкъщи, в сравнение с предишни години…. 17.11.2021

Партньори на кампанията

регистрация за кампанията

Кампанията е напълно безплатна. Всеки един от участниците ще получи различни визуални материали, достъп до полезни статии и добри практики от Европа и света, както и възможност да участва в онлайн събития, по време на които експерти ще споделят полезна информация по различни теми.

Регистрирай се сега!

Социални медии

Последвайте ни в социалните мрежи, за да разберете за нашите бъдещи дейности и публикации по кампанията Target Zero: заедно срещу COVID в Образованието.

Свържи се с нас