Респонса Превент сред 100-те най-добри работодатели в България

Респонса Превент е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2021 година според престижната класация Career Show Index 2021. Класацията е съставена на база спечелени български и международни отличия през последните 3 години.  

“Поздравяваме Респонса Превент за забележителните постижения и класирането в Топ 100 най-добри работодатели в България на Career Show Index 2021. Отличията на компанията в различни категории за развитие на работодателската марка и човешкия ресурс са ясно доказателство за комплексния ѝ подход към растеж и грижа за служителите. Чрез усилията, които полага за развитието на благоприятна и перспективна работна среда, Респонса Превент дава своя принос за превръщането на България в предпочитана дестинация за кариерно развитие. Щастливи сме, че можем да дадем гласност на постигнатите успехи”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show. 

Индексът събира отличията на победителите в Career Show Awards 2020, Career Show Awards 2019, Forbes Business Awards 2020, Forbes Business Awards 2021, Top Employer Institute и b2b Media Awards 2020.

Управителят на Респонса Превент г-н Нейко Нейков поздрави екипа за наградата с думите: “Заслуга за тази награда има всеки един от Вас. Благодаря на всички. Вие направихте Респонса Превент една от първите 100 в България.”

Да ни е честита наградата!