обучения VDA QMC

Организация на обучения на VDA QMC

Организация на обучения на VDA QMC съвместно с Респонса Превент – единствен лицензиран партньор на територията на България от 2016 г.

Респонса Превент е консултант по здраве и безопасност, Служба по трудова медицина, учебен център и лицензиран партньор на VDA QMC. 

Чрез стремеж за постоянно развитие, ние управляваме риска и безопасността на работното място. Част сме от международната група Health and Safety Alliance, която се развива в 15 държави в целия свят.

Защо VDA QMC?

Основан през 2001 г., учебният център VDA QMC (Немската асоциация на автомобилопроизводителите) предоставя опит във всички области на качеството в автомобилната индустрия. Фокусът е в цялостното предаване на качествено ноу-хау директно на потребителя. 

Респонса Превент прилага правилата и практиките на VDA QMC, гарантирайки устойчив подход и високо качество на обученията.

Семинари по управление на качеството – прилагане на практика

Спектърът на обучение варира от квалификация на одитора, през FMEA и толерантни методи до удовлетвореност на клиентите и курсове по анализ на измервателни системи и осигуряване на надеждност. Всички семинари се водят от опитни лектори от автомобилната индустрия.

Успехът не е всичко. Но всичко е нищо без успех.

Успехът идва и си отива. Онези, които се стремят към непрекъснат успех, знаят, че трябва да предприемат действия. Управлението на качеството на всички нива е ключът.

Все по-често в автомобилната индустрия и нейната верига за доставки, става особено важно да се отговаря на новите технологии, променящите се пазари и непрекъснато нарастващите изисквания с качествено впечатляващи концепции.

Ние ви помагаме да се справите с тези и бъдещи предизвикателства.

Нов бизнес сегмент на Центъра за управление на качеството (QMC) в Немската асоциация на автомобилната индустрия (VDA) предлага широка гама от курсове за управление на качеството на средни и малки компании, които са точно съобразени със специализираните изисквания на промишлеността.

Необходимост от квалификация.

Независимо дали сте Tier 1, 2 или 3, или бихте искали в бъдеще да достигнете до това ниво на доставки, задължителните квалификации изискуеми от VDA ще отворят врати за Вас и Вашите служители, като Ви квалифицират и превърнат в допустим кандидат за извършване на производство и доставка за марките VW, Audi, BMW и Mercedes.

Свържете се с нас на посочените контакти за всякакви въпроси.