Респонса Превент е сред 100-те най-добри работодатели на България

Респонса Превент е сред 100-те най-добри работодатели в България за 2023 г. и единствената служба по трудова медицина, която е включена в класацията на ежегодния индекс на Career Show “Топ 100 най-добри работодатели в България”. Индексът цели да открои работодателите, получили отличия за постиженията си в посока развитие на таланти и създаване на благоприятна работна среда.

“Поздравяваме Респонса Превент за класирането в тазгодишното издание на “Топ 100 най-добри работодатели в България”. Впечатлени сме от постиженията на компанията в посока развитие и грижа за служителите. За нас е чест, че можем да отдадем признание за успешните практики и личния принос на компанията за развитие на пазара на труда и създаване на благоприятна работна атмосфера у нас.  Благодарение на водещите награди за най-добър работодател – Career Show Awards – имаме възможността да проследим прогреса и адаптивността на работодателите в усилията им да отговорят на нуждите на служителите. Щастливи сме да видим техните успехи и развитие за поредна година.”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Класацията “Топ 100 най-добри работодатели в България” за 2023 г. е съставена на база получените награди от престижния конкурс за най-добър работодател – Career Show Awards за последните 4 години.  С това се дава публичност на добрите практики на компанията, които са част от инвестицията в човешкия капитал и бизнес климата у нас.