Вътрешнофирмена процедура при карантина

През последните седмици се изговори много по тема “Карантина от Коронавируса”. Вече знаем, че няколко региона в света са поставени под карантина и конкретни ограничения и забрани.

Ние в Респонса Превент смятаме, че работата на консултантите по здраве и безопасност е да подпомагат свойте партньори в кризисни ситуации, а не просто поктиването на някакви минимални изисквания.

Нейко Нейков – Управител на Респонса Превент.

В тази връзка разработихме модел на Вътрешнофирмена политика при извънредни ситуации на карантина във връзка със заболявания. Основната цел на тази политика е да Ви насочи към подреждане на Вашите дейности по начин, по които те да бъдат устойчиви на евентуална карантина.

Информационните канали ни заливат от психоза, сривове на борсите и обяснения за потенциални загуби на бизнес. Всички тези твърдения ще бъдат вярни за онези работодатели, които сега не предприемат превантивни мерси с цел да бъдат информирани и подготвени за дистанционно изпълнение на задачите си.

Ние в Респонса Превент вярваме, че няма невъзможни неща, важното е да бъдем подготвени на време.

Тук може да намерите нашето предложение за модел на Вътрешнофирмена политика при извънредни ситуации на карантина във връзка със заболявания. Този модел трябва да бъде адаптиран към Вашието предприятие и дейности.