Loading Events

« All Events

VDA Product Safety and Conformity Representative (PSCR)

November 7 @ 09:00 - November 8 @ 16:00

- 600евро

7-8.11.2024, LIVE TRAINING

VDA Product Safety and Conformity Representative (PSCR)

Лицензирано обучение

Отворено обучение.

Ограничени места – група до 12 души

Дни
Часове
Минути
Секунди

PSCR 31.10-01.112024

Всяка организация в рамките на веригата за доставки на автомобили е длъжна да гарантира безопасността и съответствието на своите продукти. За тази цел в съответните страни и региони трябва да се спазват действащите законови разпоредби относно целостта на продуктите, също така трябва да бъдат изпълнени оправданите очаквания за безопасност на широката общественост. С продуктите, които са видимо „опасни“ на пазара или чието съответствие със законовите изисквания е съмнително, отговорните са длъжни да предприемат необходимите действия.

За да сте наясно и да разберете многото изисквания, отправени до представител за безопасност на продукта, е необходима изчерпателна информация и квалификация. Това е целта на тази двудневна квалификация; тя е специално насочена към изискванията в ежедневната работа на участниците. Изследват се централните теми за целостта на продуктите и в обхвата на тези пет модула се развива компетентността като представител за безопасност на продуктите.

Програма

Акцентът е върху предаването на експертни знания, което дава възможност на участниците да се справят с ежедневната си работа по-професионално и по-целенасочено като бъдещи или съществуващи представители за безопасност на продуктите. Отговарят отговорностите в цялата верига на доставки от разработване до производство и употреба до края на предвидената употреба.

След запознаване с темата се обсъждат организацията на целостта на продукта, целостта на продукта в жизнения цикъл на продукта, указания за несъответствия на продукта и примери за инструменти и методи.

Модул 1: Необходимост от назначаване на служител по безопасността на продуктите (PSO)

Модул 2: Основни елементи на система за контрол на рискове, включително събития

Модул 3: Управление на безопасността на продуктите и ролята на служителя по безопасността на продукта (PSO)

Модул 4: „Извлечени уроци“, класификация на рисковете и структурирани действия

Модул 5: Изискване на Volkswagen AG за служители по безопасност на продуктите

как ще ми е полезно обучението?

Техническо / бизнес обучение за управление; Опит в управлението на качеството в автомобилния сектор, по-специално в управлението на жалби и обжалване; Квалифициран и опитен в оценката на техническите рискове за продукти и процеси (например FMEA улеснител, VDA 6.3 одитор на процеси, дизайнер / разработчик); Познаване на приложението на продуктите, направени в компанията на делегата, както и най-новото състояние на технологиите; Основни познания и разбиране на изискванията, произтичащи от съответното законодателство и изискванията на клиентите

ние сме Лицензиран представител на

vda qmc за българия

Респонса Превент ООД е официален представител на VDA QMC за България. Провеждаме лицензирани обучения и издаваме удостоверения и карти от VDA QMC Германия.

Имате ли въпроси за обучението?

Свържете се с нас!

Details

Start:
November 7 @ 09:00
End:
November 8 @ 16:00
Cost:
600евро
Event Category:
Event Tags:
, ,

Organizer

Респонса Превент ООД
Email:
liana@responsaprevent.bg

Venue

Зала Респонса
ж.к. Дианабад, ул. Васил Калчев 2, офис 1 до вх. А
София, BG 1172 Bulgaria
+ Google Map
Свържи се с нас