Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

PSCR Upgrade training – from PSB to Product Safety & Conformity Representative

August 26, 2019 - August 27, 2019

- Евро350
FMEA

Отворено обучение – PSCR Upgrade training – from PSB to Product Safety & Conformity Representative

Дата: 26 Август 2019г.

София, България

зала Респонса Превент, бул. Цариградско шосе 24

Всяка организация в рамките на веригата за доставки на автомобили е длъжна да гарантира безопасността и съответствието на своите продукти. За тази цел трябва да се съблюдават настоящите правни статути на цялостта на продукта, приложими в съответните страни и региони, както и оправданите очаквания за безопасност на широката общественост. Ако на пазара очевидно има опасни продукти или продукти, чието съответствие с правните изисквания е съмнително, отговорните лица са длъжни да предприемат необходимите действия.

Тези многобройни задачи, с които трябва да се справи представителят по безопасност на продуктите, са обект на постоянни промени. За да идентифицираме предизвикателствата и да ги приложим в собствената си организация, е необходимо да обновим и задълбочим съществуващите знания.

Това е целта на тази еднодневна квалификация за надграждане:

Тя е специално насочена към изискванията в ежедневната практика на участниците. Най-новите прозрения за цялостта на продукта са проучени в четири модула, а компетентността като представител за безопасност на продуктите е разработена.

Цели

Акцентът е върху преподаването на експерти по безопасност на продуктите и най-съвременни знания. Това укрепва тяхната компетентност да усвояват ежедневната си работа. Отчитат се и отговорностите по цялата верига на доставки – от проектирането и разработването на производството и използването до края на предвидената употреба.

По-специално се разглеждат темите организация на целостта на продукта, целостта на продукта в жизнения цикъл на продукта, насоките за несъответствия на продуктите и примерите за инструменти и методи.

Концепция и методи

По време на това обучение техническите лекции и упражнения се редуват, за да се подпомогне прехвърлянето на темите в работната среда на участниците с особен акцент върху обмена на опит между участниците и обучителя.

Предпоставки за участие

През последните две години участниците трябва да са преминали обучение за представител на безопасността на продуктите и да притежават знания по управление на качеството на автомобилите.

Целева аудитория

Това обучение е насочено към представителите на организациите, които са част от веригата за доставки на автомобили.

Сертификат за квалификация

След като преминат теста, участниците ще получат сертификат за квалификация.

Регистрация

Контактно лице за заявка за обучение:

Лиана Ковачева – Мениджър обучения, Респонса Превент ООД

e: liana@responsaprevent.bg;

t: +359 886575720

Details

Start:
August 26, 2019
End:
August 27, 2019
Cost:
Евро350
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

Респонса Превент ООД
Email:
liana@responsaprevent.bg

Venue

София
София, + Google Map
Свържи се с нас