Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

IV Конференция – ЗБУТ в Образованието

May 15, 2019 @ 13:00 - 18:00

- Безплатно за клиенти

ЗБУТ в Образованието – 2019

За четвърта поредна година ние от Респонса Превент организираме най-голямото събития за здраве и безопасност в сектор Образование. Можем с гордост да кажем, че до днес конференцията е посетена от над 600 човека.

Годишното обучение на членовете на Комитетите и Групите по условия на труд в сектор Образование.  През 2019-та ще включи една важна и наболяла тема – изискванията за Защита на личните данни във връзка със ЗБУТ.

Основаната цел на събитието е получаване на важни знания, с което да покрием и изискванията на закона, в частта за КУТ и ГУТ.

Знаете ли как КУТ/ГУТ може да работи за Вас? А знаете ли, че много Ваши колеги решиха дългогодишни наболели проблеми, чрез правилна и системна работя на техните КУТ/ГУТ? Елате, за да спорелим нашия опит!

Това НЕ Е обучение по нормативната уредба и изискваннията на Закона!!! На това обучение ще говорим как да подредите организацията в работата си, как да предпазите здравето си и също така да бъдете информирани от експерти. Какви са Вашите отговорности по тези теми и как да бъдете защитени.

Много е важна ролята на членовете на КУТ/ГУТ при правене на политиката по ЗБУТ, а в тази връзка и личните данни.

Details

Date:
May 15, 2019
Time:
13:00 - 18:00
Cost:
Безплатно за клиенти
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Venue

Бест Уестърн Хотел Експо
булевард „Цариградско шосе“ 149, Sofia
София, BG 1748 България
+ Google Map
Website:
https://www.hotelexposofia.com/bg/
Свържи се с нас