Зарежда Събития

« All Events

  • Това събитие е минало събитие.

ID 9226 Lean manufacturing with simulation game & 5S

февруари 27 @ 09:00 - февруари 28 @ 17:00

- 460лв.
Lean

Непрекъснатото усъвършенстване е повтарящ се процес на подобряване на системата за управление, която има за цел да подобри цялостното представяне на бизнеса. Необходимо е от нормативно ниво (ISO 9001: 2015). Като се имат предвид както нормативните изисквания, така и необходимостта и ползите от оптимизирането на дейностите, беше създадено обучение, при което се обсъждат редица въпроси, свързани с непрекъснатото усъвършенстване на системите за управление и производство. Сред обсъжданите въпроси са: 5S, Kanban или Kaizen. Участниците имат възможност да се запознаят с инструментите и техниките, които им позволяват да въведат правилните стъпки за подобряване на техните организации.

5S е набор от техники и методи, които позволяват създаването и поддържането на висококачествени работни места, като същевременно се гарантира подходяща организация на работата, стабилизиране на процеса и подобряване на организационната култура. 5S се отнася до пет японски думи, които характеризират подхода към организацията и управлението на работното място и работния процес. Задачата на 5S е да повиши ефективността чрез премахване на загубите, подобряване на процесите и намаляване на ненужните процеси. По време на обучението участниците ще имат възможност да се запознаят с правилата на 5S, които на практика ще спомогнат за подобряване на ефективността на работното място в целевата среда.

 

Билети

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Детайли

Начало:
февруари 27 @ 09:00
Край:
февруари 28 @ 17:00
Стойност:
460лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , , , , ,

Организатор

Респонса Превент ООД
Email:
liana@responsaprevent.bg

Друг

Цена
230 Euro

Място

Зала Респонса
бул. Цариградско шосе 24, бл. 22, офис 2 до вх А
София, BG 1113 Bulgaria
+ Google Map