Зарежда Събития

« All Events

ID 503 Product Safety & Compliance Representative

октомври 29 @ 08:00 - октомври 30 @ 17:00

- 1200лв.
PRODUCT SAFETY & COMPLIANCE REPRESENTATIVE

Всяка организация в рамките на веригата за доставки на автомобили е длъжна да гарантира безопасността и съответствието на своите продукти. За тази цел в съответните страни и региони трябва да се спазват действащите законови разпоредби относно целостта на продуктите, също така трябва да бъдат изпълнени оправданите очаквания за безопасност на широката общественост. С продуктите, които са видимо „опасни“ на пазара или чието съответствие със законовите изисквания е съмнително, отговорните са длъжни да предприемат необходимите действия.

За да сте наясно и да разберете многото изисквания, отправени до представител за безопасност на продукта, е необходима изчерпателна информация и квалификация. Това е целта на тази двудневна квалификация; тя е специално насочена към изискванията в ежедневната работа на участниците. Изследват се централните теми за целостта на продуктите и в обхвата на тези пет модула се развива компетентността като представител за безопасност на продуктите.

Акценти и подробна програма вижте по-долу.

Билети

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Open training ticket
1,200.00 лв.
8 available

Детайли

Начало:
октомври 29 @ 08:00
Край:
октомври 30 @ 17:00
Стойност:
1200лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , ,
Уебсайт:
https://vda-qmc.de/en/training-and-professional-development/pscr-trainings-international/

Организатор

Респонса Превент ООД
Email:
liana@responsaprevent.bg

Друг

Цена
600 euro

Място

Уебинар