Зарежда Събития

« All Events

ID 441 · FMEA – Refresher Workshop on harmonized AIAG-VDA FMEA

декември 4 @ 08:00 - 17:00

- 700лв.

Предистория и теми

Доставчиците, които доставят продукта си на европейски и северноамерикански производители (OEM), са задължени да оценят FMEA въз основа на ръководствата за VDA и AIAG FMEA. Понякога това води до увеличаване на сложността на разработването и подобряването на продукта за доставчиците. Съвместните изисквания и очаквания за FMEA сега дават възможност на доставчиците да разработят съгласуван процес за FMEA, който да отговаря на нуждите и очакванията на съответните им клиенти.

Целева аудитория

Опитни потребители на този метод: фасилитатори, разработчици, дизайнери, проектиращи процеси, както и персонал от разработка на продукти и процеси, тестване, логистика, производство, планиране на инспекции, поддръжка и качество.

Цели

Целта на този семинар е да запознае потребителите на FMEA с промените, произтичащи от хармонизацията, и да даде практически съвети за приложение.

Концепция и методи

Преди семинара онлайн викторина, в която са предоставени някои откъси от ръководството на FMEA, определя нивото на знания на участниците. Финалния уебинар, в който участниците общуват помежду си, обменят опит и могат да задават въпроси.

Предпоставки за присъствие

Участниците трябва да имат добре обосновани знания за FMEA, тъй като семинарът надгражда тези знания и не преподава основи.

Удостоверение за квалификация

Участниците ще получат сертификат за присъствие.

Билети

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Training
700.00 лв.
11 available

Детайли

Дата:
декември 4
Час:
08:00 - 17:00
Стойност:
700лв.
Категория за Събитие:
Събитие Тагове:
, , ,

Организатор

Респонса Превент ООД
Email:
liana@responsaprevent.bg

Друг

Цена
350 euro

Място

Уебинар