Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ID 441 · FMEA – Refresher Workshop on harmonized AIAG-VDA FMEA

March 26, 2021 @ 09:00 - 16:30

Предистория и теми

Доставчиците, които доставят продукта си на европейски и северноамерикански производители (OEM), са задължени да оценят FMEA въз основа на ръководствата за VDA и AIAG FMEA. Понякога това води до увеличаване на сложността на разработването и подобряването на продукта за доставчиците. Съвместните изисквания и очаквания за FMEA сега дават възможност на доставчиците да разработят съгласуван процес за FMEA, който да отговаря на нуждите и очакванията на съответните им клиенти.

Целева аудитория

Опитни потребители на този метод: фасилитатори, разработчици, дизайнери, проектиращи процеси, както и персонал от разработка на продукти и процеси, тестване, логистика, производство, планиране на инспекции, поддръжка и качество.

Цели

Целта на този семинар е да запознае потребителите на FMEA с промените, произтичащи от хармонизацията, и да даде практически съвети за приложение.

Концепция и методи

Преди семинара онлайн викторина, в която са предоставени някои откъси от ръководството на FMEA, определя нивото на знания на участниците. Финалния уебинар, в който участниците общуват помежду си, обменят опит и могат да задават въпроси.

Предпоставки за присъствие

Участниците трябва да имат добре обосновани знания за FMEA, тъй като семинарът надгражда тези знания и не преподава основи.

Удостоверение за квалификация

Участниците ще получат сертификат за присъствие.

Details

Date:
March 26, 2021
Time:
09:00 - 16:30
Event Category:
Event Tags:
, , ,

Organizer

Респонса Превент ООД
Email:
liana@responsaprevent.bg
Свържи се с нас