Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Best Seller: Сключване, изменение и прекратяване на трудов договор. Защита на лични данни. Пенсиониране.

November 12, 2020 @ 08:30 - November 13, 2020 @ 16:00

- 100лв. – 150лв.

ОБНОВЛЕНИЕ НА КУРСА: Поради множеството въпроси и молби от страна на участниците ни включваме 3 нови теми в курса:

  • Защита на личните данни в трудовите правоотношения;
  • Нови задължения на работодатели да наемат на трудов договор служители с трайни увреждания
  • Нови моменти при пенсиониране в 2020 г.

 

воНа 11 ноември ще сключим най-успешния трудов договор, ще променим настоящите за да ги направим още по-добри, и накрая ще уволним всички притеснения, които имате при прекратяването им.

В обучението е включен и WORKSHOP, в който ще проиграем различни казуси за да упражним новите техники и подходи към решаване.

Колко пъти ви се е случвало да се злоупотребява с договорите, които сами сте написали? А колко пъти сте изпитвали притеснения, че ще ощетите предприятието или служителите при сключването или прекратяването на трудовото правоотношение, заради използван неработещ начин и неподходяща съдебна практика? Ами, всички тези заплетени казуси, в стил параграф 22?… Колко пъти сте съжалявали, че сте допуснали развитие, ощетяващо интересите ви заради пропуск или не достатъчно опитен екип?

Заповядайте на НАЙ-ДОБРИЯТ ни интензивен курс от СЕРИЯ ПРАВО, за да се запознаете с промените в Кодекса на труда,  добрите практики и всички възможности, които българското и европейско законодателство предоставя за справяне с трудни и заплетени казуси.

Пригответе се да разберете как мислят адвокатите и защо когато сте стигнали до задънена улица те винаги намират изход. Позволете си да си отворите законовите вратички, известни на малцина.Запознайте се с най-добрите и изпитани практики!

Акценти и подробна програма вижте по-долу.

 

Проблемите, които ще се коментират са проблемите, с които ВИЕ всеки ден се сблъсквате!

Материали:  богат набор от примерни документи, включващ над 60 примерни образци на видовете договори, различни молби и заповеди, които изпълняват волеизявленията на работодателя.

Преди да дойдете на обучението е добре да си прочетете законите, защото това няма да се случи на обучението! Пригответе се да разберете как мислят адвокатите и защо когато сте стигнали до задънена улица те винаги намират изход. Позволете си да си отворите законовите вратички, известни на малцина. Запознайте се с най-добрите и изпитани практики!


 

Свържи се с нас