Зарежда Събития

« All Events

Best Seller: Сключване, изменение и прекратяване на трудов договор. Защита на лични данни. Пенсиониране.

ноември 11 @ 14:30 - ноември 13 @ 11:00

- 261лв.-342лв.

ОБНОВЛЕНИЕ НА КУРСА: Поради множеството въпроси и молби от страна на участниците ни включваме 3 нови теми в курса:

  • Защита на личните данни в трудовите правоотношения;
  • Нови задължения на работодатели да наемат на трудов договор служители с трайни увреждания
  • Нови моменти при пенсиониране в 2020 г.

 

воНа 11 ноември ще сключим най-успешния трудов договор, ще променим настоящите за да ги направим още по-добри, и накрая ще уволним всички притеснения, които имате при прекратяването им.

В обучението е включен и WORKSHOP, в който ще проиграем различни казуси за да упражним новите техники и подходи към решаване.

Колко пъти ви се е случвало да се злоупотребява с договорите, които сами сте написали? А колко пъти сте изпитвали притеснения, че ще ощетите предприятието или служителите при сключването или прекратяването на трудовото правоотношение, заради използван неработещ начин и неподходяща съдебна практика? Ами, всички тези заплетени казуси, в стил параграф 22?… Колко пъти сте съжалявали, че сте допуснали развитие, ощетяващо интересите ви заради пропуск или не достатъчно опитен екип?

Заповядайте на НАЙ-ДОБРИЯТ ни интензивен курс от СЕРИЯ ПРАВО, за да се запознаете с промените в Кодекса на труда,  добрите практики и всички възможности, които българското и европейско законодателство предоставя за справяне с трудни и заплетени казуси.

Пригответе се да разберете как мислят адвокатите и защо когато сте стигнали до задънена улица те винаги намират изход. Позволете си да си отворите законовите вратички, известни на малцина.Запознайте се с най-добрите и изпитани практики!

Акценти и подробна програма вижте по-долу.


Цените НЕ включват нощувки:

2 нощувки с закуски, обеди и вечери и ползване на всички съоражение на хотела – басейни и Спа за периода – 141 лв за двойна стая / 252 лв за единично настаняване

2 нощувки на база Ол инклузив и ползване на всички съоражение на хотела – басейни и Спа за периода – 162 лв за двойна стая / 270 лв за единично настаняване

В случай, че желаете може да предложим и организираме Вашето настаняване, моля отбележете го в заявката на обучението!

Проблемите, които ще се коментират са проблемите, с които ВИЕ всеки ден се сблъсквате!

Материали:  богат набор от примерни документи, включващ над 60 примерни образци на видовете договори, различни молби и заповеди, които изпълняват волеизявленията на работодателя.

Преди да дойдете на обучението е добре да си прочетете законите, защото това няма да се случи на обучението! Пригответе се да разберете как мислят адвокатите и защо когато сте стигнали до задънена улица те винаги намират изход. Позволете си да си отворите законовите вратички, известни на малцина. Запознайте се с най-добрите и изпитани практики!


 

Билети

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Икономичен пакет - Ранно записване
261.00 лв.
10 available
Стандартен пакет - Ранно записване
300.00 лв.
12 available
Бизнес пакет - Ранно записване
342.00 лв.
9 available

Детайли

Начало:
ноември 11 @ 14:30
Край:
ноември 13 @ 11:00
Стойност:
261лв.-342лв.
Категории за Събитие:
,
Събитие Тагове:
, ,
Уебсайт:
https://responsa.bg/trainings/best-seller-skluchvane-izmenenie-prekratqvane-na-trudov-dogovor-lichni-danni-pensionirane/

Организатор

Респонса Превент ООД
Email:
liana@responsaprevent.bg

Място

Гранд хотел Банско
Банско, България + Google Map
Уебсайт:
https://grandhotelbansko.bg/