fbpx
Зарежда Събития

« All Events

  • Това събитие е минало събитие.

ОТМЕНЕНО – Задължения и отговорности на педагогическия и непедагогически персонал за предотвратяване на тормоз и насилие в училище и детска градина. Превенция на агресията.

март 27 @ 09:00 - 17:00

- 150лв.-240лв.

Обучението е първото по рода си, което разглежда въпроса за тормоза и агресията в училищата и детските градини едновременно от юридическа и психологическа гледна точка.

Ще разгледаме темата от правна гледна точка и какви са задълженията, които има директора и неговия екип относно превенция на агресията и тормоза в учебното заведение от правна гледна точка;

Какви отговорности носи всеки, който си позволи да прояви агресия;

Какви правомощия и възможности на работодателя за справяне с подобна ситуация; какво е поверителна информация и какви задължения имаме за опазване на личните данни в учебните заведения.

Тези въпроси са често пренебрегвани и носят множество негативи за цялото учебно заведение.

След това ще преминем през workshop за реално справяне с агресията и тормоза. Ролеви игри и реални казуси от училища и детски градини ще спомогнат за упражнение на ефективната интервенция. Поради  комплексната природа на феномени като грубиянството, кибертормоза, фините форми на емоционално и вербално насилие, всеки екип от педагогически и непедагогически специалисти се нуждае от конкретен концептуален модел, ориентиран към действено насочване на интервенциите и програмите в конкретната училищна среда.

Ще видим модели за въздействие върху факторите,  които могат да повишат риска от прояви на агресия и насилие на нивото на индивида, групата и организацията. Ще включим добри практики в училище на нивото на образователния процес и психологическото подпомагане в училище.

Вижте по-подробна програма на обучението по-долу.


Обучението е одобрено със заповед РД-09-1274 на МОН и дават, на успешно преминалите участниците, 1 кредит! 

Билети

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not yet available

Детайли

Дата:
март 27
Час:
09:00 - 17:00
Стойност:
150лв.-240лв.
Категории за Събитие:
,
Събитие Тагове:
, , ,
Уебсайт:
http://responsa.bg/trainings/zaduljeniq_otgovornosti_pedagogicheski_personal_tormoz_agresiq/

Организатор

Респонса Превент ООД
Email:
liana@responsaprevent.bg

Друг

Цена
120 - 240 лв

Място

Бест Уестърн Хотел Експо
булевард „Цариградско шосе“ 149, Sofia
София, BG 1748 България
+ Google Map
Уебсайт:
https://www.hotelexposofia.com/bg/