Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ОТМЕНЕНО – Годишна конференция за строители, възложители и подизпълнители – ЗБУТ в СТРОИТЕЛСТВОТО. Не научените „уроци“!

March 20, 2020 @ 08:00 - 17:00

- 120лв. – 210лв.

На строителната площадка участниците в процеса на строителството /възложител, строител, проектант, консултант, технически ръководител, доставчик на машини и съоръжения и др./, трябва да работят съгласно разпоредбите на Наредба 2 от 22.03.2004г. за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при извършане на строителни и монтажни работи, с цел избягване на трудови инциденти, които ще имат пагубни последици, както за работещите така и за Вашата фирма.

Независимо дали сте възложител, главен изпълнител или подизпълнител, практическото обучение ще Ви даде насоки в работата по осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд на стротелната площадка, както следва:

  • Изисквания за създаване на ЗБУТ на строителната площадка;
  • Препоръки за намаляване опасностите от злополуки и предотвратяване на инциденти на стрителната площадка;
  • Експертни съвети и препоръки за бъдеща поддръжка на безопасността на стрителната площадка и изграждане на дългосрочна култура за здравословни и безопасни условия на труд у работещите.

Обърнете внимание:

При вписване в Централния професионален регистър на строителя, особено строги и подробни са изискванията към квалификацията на персонала, както и за условията за безопасност. Всеки работещ трябва да има трудов договор, лице по контрол на качеството и съответствие на вложените материали, както и длъжностно лице или лица, следящи за спазване на здравословни и безопасни условия на труд. Всяко едно от гореспоменатите лица задължително преминава съответни професионални курсове и представя документ за завършен такъв.


След преминаване на обучението по ЗБУТ в строителството, всеки един от участниците ще получи удостоверение за преминато обучение по Наредба № РД-07-2 от 2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

Details

Date:
March 20, 2020
Time:
08:00 - 17:00
Cost:
120лв. – 210лв.
Event Categories:
, ,
Event Tags:
Website:
http://responsa.bg/trainings/zbut-putno-jilishtno-promishleno-stroitelstvo/

Organizer

Респонса Превент ООД
Email:
liana@responsaprevent.bg

Other

Цена
120 - 240 лв

Venue

Бест Уестърн Хотел Експо
булевард „Цариградско шосе“ 149, Sofia
София, BG 1748 България
+ Google Map
Website:
https://www.hotelexposofia.com/bg/
Свържи се с нас