Зарежда Събития

« All Events

  • Това събитие е минало събитие.

ОТМЕНЕНО – Годишна конференция за строители, възложители и подизпълнители – ЗБУТ в СТРОИТЕЛСТВОТО. Не научените „уроци“!

март 20 @ 08:00 - 17:00

- 120лв.-210лв.

На строителната площадка участниците в процеса на строителството /възложител, строител, проектант, консултант, технически ръководител, доставчик на машини и съоръжения и др./, трябва да работят съгласно разпоредбите на Наредба 2 от 22.03.2004г. за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд при извършане на строителни и монтажни работи, с цел избягване на трудови инциденти, които ще имат пагубни последици, както за работещите така и за Вашата фирма.

Независимо дали сте възложител, главен изпълнител или подизпълнител, практическото обучение ще Ви даде насоки в работата по осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд на стротелната площадка, както следва:

  • Изисквания за създаване на ЗБУТ на строителната площадка;
  • Препоръки за намаляване опасностите от злополуки и предотвратяване на инциденти на стрителната площадка;
  • Експертни съвети и препоръки за бъдеща поддръжка на безопасността на стрителната площадка и изграждане на дългосрочна култура за здравословни и безопасни условия на труд у работещите.

Обърнете внимание:

При вписване в Централния професионален регистър на строителя, особено строги и подробни са изискванията към квалификацията на персонала, както и за условията за безопасност. Всеки работещ трябва да има трудов договор, лице по контрол на качеството и съответствие на вложените материали, както и длъжностно лице или лица, следящи за спазване на здравословни и безопасни условия на труд. Всяко едно от гореспоменатите лица задължително преминава съответни професионални курсове и представя документ за завършен такъв.


След преминаване на обучението по ЗБУТ в строителството, всеки един от участниците ще получи удостоверение за преминато обучение по Наредба № РД-07-2 от 2009 г. за условията и реда за провеждането на периодично обучение и инструктаж на работниците и служителите по правилата за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд.

Билети

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Детайли

Дата:
март 20
Час:
08:00 - 17:00
Стойност:
120лв.-210лв.
Категории за Събитие:
, ,
Събитие Тагове:
Уебсайт:
http://responsa.bg/trainings/zbut-putno-jilishtno-promishleno-stroitelstvo/

Организатор

Респонса Превент ООД
Email:
liana@responsaprevent.bg

Друг

Цена
120 - 240 лв

Място

Бест Уестърн Хотел Експо
булевард „Цариградско шосе“ 149, Sofia
София, BG 1748 България
+ Google Map
Уебсайт:
https://www.hotelexposofia.com/bg/