АУТОМОТИВ ОБУЧЕНИЯ И СТАНДАРТИ – ГОДИШНА ПРОГРАМА 2023

Ежегодно представяме годишния си календар на планираните обучения от Респонса Превент – единствен лицензиран партньор на VDA QMC на територията на страната.

Планирайте лесно и отворете врати пред служителите и предприятието си.

През 2016 г. Респонса Превент (тогава Team Prevent Bulgaria), беше избрана за местен партньор опериращ на територията на България, под лиценза на VDA QMC (Немската асоциация на автомобилопроизводителите) за предоставяне на нейните лицензирани обучения.

Ние стриктно прилагаме правилата и практиките на VDA QMC, гарантирайки устойчив подход и високо качество, а през настоящата година надградихме с нови актуални и практични обучения, които може да намерите в Годишния ни календар!!

Изключително актуално тази година ще е абсолютния нов стандарт VDA 6.3. Правилата и обученията по версия 2023 започват още от 01.01.2023г. , а всеки практикуващ одитор трябва да премине Upgrade!! Напомняме че всеки придобил одиторски права през 2019г., трябва да премине подновяване през текущата. Тази и още информация ще намерите в свободно достъпния файл “Календар”.

Предвид дванадесет месечната програма, при наближаване на периода за обявяване на обученията, те ще са с достъпна опция за онлайн заявка за участие и ще можете да ги откриете в раздел Предстоящи обучения.