Чудесни новини за нашите ширини – Представители на Brose ще участват в „Бъдещето днес“ в търсене на доставчици за нов завод на Балканите

По информация на Респонса Превент представители 
на Brose ще се включат в събитието „Бъдещето днес“, което ще се проведе в София на 26-27 септември 2019.  

„Brose“ е бизнесът, който Макс Броу започва през 1908 г., и превръща в глобално успешна компания с около 26 000 служители. Историята му се характеризира със силна визия, предприемаческа смелост и решителност да успее.  

Основната компетентност на Brose е синтеза на механични, електрически, електронни и сензорни системи. В световен мащаб всеки втори нов автомобил е оборудван с поне един продукт на Brose. Опитът им в областта на мехатрониката увеличава комфорта, безопасността и ефективността на автомобила. 

Brose се нарежда в топ 40 на автомобилните доставчици в световен мащаб. Той е четвъртата най-голяма семейна фирма доставчик и благодарение на множеството си иновации е една от водещите иновационни компании в Германия. Практически всички големи автомобилни производители използват продукти на Brose. 
Във връзка с откриването на нов завод на компанията на Балканите, Brose търси доставчици от втори и трето ниво с опит в областта на леене под налягане, медни телове, валцоване, кабелни връзки, електромеханични компоненти, щамповане на части и леене на пластмаси под налягане. По време на събитието ще има възможност за директни срещи.