Респонса Превент като

Служба по трудова медицина

Нашите комплексни услуги са разработени според спецификата на съответния икономически сектор и дават спокойствие на нашите клиенти.

За нас

14 години, над 98% доволни клиенти в 126 населени места

Нашия екип

Експерти с над 190 г. опит, над 8000 изготвени Оценки на риска

Гаранция 100%

Държим на качеството и на нашите клиенти, за това даваме гаранция за нашата работа

Служба по трудова медицина

ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ НА ВАШИТЕ КОЛЕГИ

Служба по трудова медицина или по-скоро осигуряване на Здравословни и безопасни условия на труд или БЗР. Всичко това е страната на една и съща монета. Ние от Респонса Превент сме консултантска фирма по въпросите на здравето и безопасността. Към нас има регистрирана, според изискванията на законодателството, Служба по трудова медицина.

Ние може да Ви предложим

Комплексни решения

Ние може да Ви предложим комплексни услуги за управление на безопасността и запазване здравето на работещите. Ние ще разработим всички документи, които държавните органи /Инспекция по труда, НОИ, Агенция по заетостта и др./ искат, но ще Ви дадем и сигурността, че сте защитени и правите най-доброто за Вас и Вашите служители.

Нашите комплексни продукти са разработени според спецификата на съответния икономически сектори дават спокойствие на нашите клиенти.

Законодателство и нормативи

Изисквания

Всеки един работодател, без значение на големината и вида на дейност, е задължен да осигурява на своите служители обслужване от регистрирана Служба по трудова медицина.

Нормативи:

  • Кодекс на труда
  • Закон за здравословни и безопасни условия на труд
  • Над 80 нормативни акта

Даваме смисъл на изискванията…

ОТГОВОРНОСТ

Ние от Респонса Превент искаме да дадем смисъл на изискванията по ЗБУТ. Безопасността е нещо изключително важно и не трябва да се подценява.

Как го правим ние:

  • Създаване на работеща документация
  • Без Copy/Paste
  • Повишаване на културата по ЗБУТ
  • Даваме гаранция за нашата работа
  • Споделяме Вашата отговорност
  • Ние сме партньор на работодателя
1280

Клиенти

96 %

Висока удовлетвореност

Над 8000

Проверки от Инспекцията по труда

0 бр.

Актове от Инспекцията по труда

Здравословни и безопасни условия на труд…

Защо да обръщаме внимание?

Всички ние трябва да проявяваме активно отношение към здравословните и безопасни условия на труд, тъй като една сериозна злополука или смъртен случай във Вашето предприятие може да има тежки последици.

Нашата отговорност изразяваме в …

Даваме Гаранция

Според българското законодателство, без значение, че имате сключен договор със Служба по трудова медицина, работодателят носи цялата отговорност?!? Ние искаме да променим това! Нас не ни е страх да застанем пред проблемите и да ги решим.

Запитване за …

Оферта

Попитайте ни за всичко, което Ви интересува, а ние гарантираме, че нашите експерти и консултанти ще отговорят на всяко едно Ваше запитване!

Свържи се с нас