Знаете ли как да окажете

Първа помощ

Представяме на Вашето внимание специализираният ни курс по Първа долекарска помощ. Курса е част от ежедоните обучения по ЗБУТ (Здравословни и безопасни условия на труд).

В дългогодишната ни работа установихме, че силно е подценена важността на адекватна реакция при инциденти. Рисковете са огромни и не си даваме сметка как буквално за минути може да променим съдбата на някой! 

Обучение, което…

Спасява живот

ЗА 2 МИНУТИ МОЖЕ ДА СПАСИМ ЧОВЕШКИ ЖИВОТ, ако знаем какво правим или за същите 2 МИНУТИ ДА ОТНЕМЕМ ЖИВОТ, ако не знаем какво правим.

В обучението ще се наблегне на най-честите инциденти в работна среда

Водещият лектор e Европейски шампион и съдия по ПДП, First Aid Convention in Europe. Ще наблегне на практическото показно на най-разпространените техники за оказване на първа долекарска помощ.

Обучението ще бъде на разбираем и достъпен език без излишни термини!

950

Проведени обучения

над 15.000

Обучени

98%

Удовлетвореност

6

Различни форми и вида на обучението

Отзиви за обучението

Страхотно обучние, страхотна организация, перферктен лектор. Провеждали сме обучението 5 пъти и ще го правим и за напред.

Благодарим Ви.

Христо ИвановУправител на фирма

Проведохме обучение по първа долекарска помощ с насоченост за работа с деца. Обучението се получи много добре. Лекторът е страхотен и ни изненада със знания и техники.

Детска градина

Провеждаме обучение по първа долекарска помощ за нашите служители, заедно с Респонса Превент вече 10 години. Обучението е много ценно, когато имаш голям екип и много полезно за нас. Удовлетвореността на нашите колеги е изключително висока и темата предизвиква голям интерес.

IT компания
Свържи се с нас